Szabadni szabad, de nem a legszimpatikusabb, amit mostanában művel Miley válása óta.

Természetesen a saját közösségi oldalán mindenki arról posztol, amiről vagy akiről szeretne, de elég sokat elárul az illető személyiségéről. Felmerülnek morális kérdések, például, hogy kell lekommunikálni egy kapcsolat végét, mikortól illik elkezdeni mutogatni az új párkapcsolati szerzeményt. Nincsenek írott szabályok, de érezni, amikor valami még túl korai. Hogy milyen képet alakít ki valaki magáról, az teljesen tőle függ. Dióhéjban összefoglalom, mi történt az elmúlt hónapokban Miley Cyrus háza tájékán. Előre szólok, elég sok minden.

Liam Hemsworth Miley Cyrus párkapcsolat válás Instagram

Több év különlét után újra összejött a színész Liam Hemsworth-el 2016-ban, újra eljegyezték egymást, majd 2018 decemberében össze is házasodtak. A mézeshetek nem tarthattak sokáig, mert idén augusztus elején röppent fel a hír, hogy válnak. Hovatovább Miley kisasszonyt már ki is szúrták napokon belül egy tévés celeb exfeleségével, ahogy egy jachton enyelegnek. Kaitlynn Carter nem is volt rest saját Instáján megemlékezni a románcról, de hamar hamvába halt a nyári szerelem, mivel állítólag az énekesnő nem akart semmi komolyat tőle. Nem is kellett sokat várni az újabb fejleményekre, mert kerek két hónapra a válás és a leszbikus kaland után Miley kitette első — és kapcsolatukról igen árulkodó — képét Cody Simpsonnal. Innentől nem volt megállás, sorjáznak a közös képek az ausztrál popénekessel, Miley még öccse esküvőjére is magával cipelte új partnerét.  

Liam Hemsworth Miley Cyrus párkapcsolat válás Instagram

Cseppet sem meglepő, hogy nem botrányoktól mentes Miley Cyrus válása, de felmerül a kérdés: mi zajlott mindeközben Liam Hemsworth tájékán? Szétposztolta ő is pucsítós fotókkal, új partnerrel vagy „erős, független ember vagyok, nehéz út van mögöttem, de csak erősebbé tettek az akadályok” típusú képekkel, mint kedves exfelesége? Újabb kiszámítható fordulat: semmi ilyesmi nem történt. Csendben elkezdett randizni Maddison Brown színésznővel, amíg lesifotósok ki nem szúrták őket. Kísérteties véletlen egyebeesés lenne, hogy egy hétre rá kezdte el Miley agyonposztolni az Instagramot új félmeztelen kedvesével? Aligha.

Liam Hemsworth Miley Cyrus párkapcsolat válás Instagram

Foglalkozzunk kicsit magával a jelenséggel: mikortól nem szúr szemet senkinek, ha új párunkról kezdünk képeket megosztani? Mi oka lehet, ha valaki szinte egyből a szakítás után ilyenre vetemedik? Persze, az ilyen tevékenységhez először is új delikvensre kell szert tenni, de tegyük fel, hogy ezzel nincs gond és már mutogatásra érdemes szintre jutott a kapcsolat. Engedjük el az olyan rosszmájú megjegyzéseket, hogy nem kéne válás után egyből új kapcsolatba ugrani, főleg nem mindenkinek mutogatni, annak is, aki nem kíváncsi rá.

Íme, a lehetséges indokok:

  • Nincs is jobb módszer, mint az exünk orra alá dörgölni, hogy túlvagyunk rajta, ha látványosan másvalakivel, sokkalta jobban érezzük magunkat. Bár, ha valaki valóban túl van a korábbi kapcsolatán, akkor pont nem fordítana arra energiát, hogy ezt a tudtára adja…
  • Saját magának bizonygatja, hogy mennyivel jobb dolga van most, mint előző kapcsolatában és nem is csak a külvilágot, sokkal inkább magát lovagolja bele ebbe az álomképbe az idilli képek megosztásával.
  • Legyünk jóindulatúak, lehet, hogy tényleg annyira szereti valaki az új párját, hogy már képtelen nem eldicsekedni a boldogságukkal. Van ilyen, nehéz ezt megemészteni más, magányosan a macskájával éldegélő egyedeknek, hogy van, aki szereti szétkürtölni, hogy szerelmes.

Mi az igazság Miley esetében? Mindenki döntse el maga, de szerintem kicsit mind a három egyszerre.