Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

5 jel, hogy egy pasi nem neked való

Néha tényleg csak időpazarlás valakivel együtt maradnod, de tudod, hogy mik az intő jelek? Azokon felül is akad pár aggasztó tényező, hogy ha túl sokat veszekedtek, kontrolál téged, megcsal és egyéb teljesen kizáró okok. 

Logikusan azt mondanád, hogy fel tudja egy nő mérni, hogy ki illik hozzá és kivel lesznek bajok. Aztán jönnek az olyan klisék, hogy az ellentétek vonzzák egymást meg, hogy a kihívás miatt lesz érdekes valami. Persze ezeknek van is meg nincs is igazságalapja, mert bizony vannak olyan esetek, amikor valaki tényleg nem neked való, de te pont ezért találod érdekesnek és kész is a baj. Nézzük át, hogy mikor jobb az eszedre hallgatni és nem a vágyaidra!
 

Rossz a szex

Nem feltétlenül arra gondolok, hogy az úriember béna az ágyban. Jó, kicsit erre is, mert ez is lehetőség és hosszútávon a kielégítetlen nő boldogtalan lesz. De ezer és egy oka lehet a rossz szexnek. Méretbeli problémák, vehemencia kérdése — nem mindenki a rózsaszirmos romantikára bukik, mások meg el nem viselik az ősemberek finomságát megszégyenítő döngölést —, túl sokszor vagy túl ritkán akarja vagy csak szimplán nincs meg az a fokú kémia köztetek. A jó kapcsolatban pedig fontos a jó szex. Aki mást állít, azt még alaposan soha nem... köhöm.

Nem értékel eléggé téged

Jó dolog, ha kölcsönösen elismeritek egymás értékeit, örültök a sikereknek, támogatjátok a kihívásokban a másikat. Az apró dolgokról sem szabad megfeledkezni: nem veszi magától értetődőnek, hogy gondoskodsz róla és törődsz vele. Nem kell minden nap ajándékokkal elhalmoznia és tapsolnia neked, ha kimosod a zokniját és ebédet főztél neki, de egy egészséges szinten igen is legyen hálás érted. Ne félvállról vegyen és legyen a világ legalapabb dolga, hogy vele vagy az ő kedve szerint. Ennek egy sokkal durvább esete, amikor a semlegesség helyett folyamatosan panaszkodik rád és mindent csak kritizál, amit csinálsz. Az ilyennek jobb útilaput kötni a talpára.

Közös érdeklődés hiánya

Hidegen hagyják a te hobbijaid, téged sem érdekelnek az ő tevékenységei? Még nem a világ vége, mert találhattok új közös programokat. De ha sem beszédtémában, sem stílusban, sem világnézetben nem illetek össze, akkor mi a fenét műveltek egymás mellett? Ja, hogy tetszik külsőre meg talán jó a szex? Ez egy ideig kitart, de ha a vágy picit alább hagy, akkor mit fogtok csinálni? Sokkal egyszerűbb, ha egy olyan embert találsz, akivel öröm minden perc és megértitek a másik gondolkodását és lelkesedését.

Meg kell játszanod magadat

Szép elgondolás, ha tetszeni akarsz valakinek és ezért igyekszel kihozni magadból dolgokat, amelyek nem annyira jellemzők rád, de egy ponton túl már nem éri meg az erőfeszítés. Ha nem fogad el olyannak, amilyen vagy, ha nem lehetsz önmagad, akkor valószínűleg neki egy másik csaj kell neked meg egy másik pasi. Őt sem kedves dolog átverni és egy idő után amúgy se tudod majd leplezni, hogy milyen az igazi személyiséged. Ne értsd félre, nincs semmi baj a valódi éneddel csak nem biztos, hogy ilyen lányt keresett, mint te. Nem csodásabb, ha valóban téged akar minden hibáddal együtt?

Nem ugyan azt akarjátok

Sok mindent meg lehet oldani egy kiadós beszélgetéssel, de pár dolgon szinte lehetetlenség változtatni. Te komoly kapcsolatot akarsz, de ő csak szórakozni? Instant szívtörés. Szeretne veled lenni, de nem a családalapítós fajta, te pedig négy gyereket akarsz kertes házzal meg kutyával? Hosszú szenvedés és valaki sosem lesz boldog a végkifejlettel. Az emberek felnőtt fejjel nehezen változnak és rövid időre talán belemennek dolgokba, de a végén visszatérnek az eredeti elképzelésükhöz. Ahogy neked nehéz elengedni valamit, ugyan úgy a másik félnek is. Sajnos nagy eltéréseknél a kompromisszum egyetlen lehetősége, ha mind a ketten más párral próbáljátok meg a terveiteket.

Persze aztán akadhat kivétel, türelmes nők sem járnak pórul mindig, a szexnek is időt kell néha hagyni, hogy összecsiszolódhassatok. Lehet nagyon is értékel a párod, csak esetlenül mutatja ki. Lehet még nem bukkantatok rá a közös szenvedélyre, amely tovább tart, mint a libidótok. Lehet, idővel olyan leszel, mint amilyennek mutatni akarod magad, mert az új rutinoddá válik. Lehet, hogy még nem nőtt be a feje lágya és azt fogja akarni, amit te. Csodák akadnak, de gyakoribb, hogy ha valakivel nem működik a dolog, akkor azt jobb elengedni.

1 Tovább

10 borzalmas lánykérési ötlet

Itt a karácsony és a sok ötlettelen férfi úgy dönt, hogy ideje megkérni szerelmük kacsóját. Már ez önmagában óriási fantáziátlanságra utal, de lehet ezt még fokozni rossz értelemben!

Ha nagyon romantikusan akarjuk nézni a dolgot, és miért ne tennénk, hiszen rengeteg hölgy álma, hogy egyszer gyűrűt húzzanak az ujjára, akkor viszont jobb, ha a kedves vőlegényjelölt nem baltázza el a tökéletes pillanatot! Most nem arról lesz szó, hogy összességében mikor rettenetes ötlet megkérni egy nő kezét. Pár példa, hogy ne maradj kíváncsi: a férfi nem is akarja, csak a nő erőlteti, csak azért kéri meg, hogy hátha megmenekül a kapcsolatuk, a szülők erősködnek, stb.

eljegyzés házasság szerelem párkapcsolat

Vegyük sorra az enyhén rossz ötlettől kezdve a közepesen borzadályon át az extrém katasztrofálisig, amikor jobb, ha egy férfi visszateszi a gyűrűt a zsebébe és inkább csöndben marad.

Rossz pillanatban rátörve

Éppen beteg a hölgy, másnapos, stresszes, látszik, hogy nincs jó passzban. Bármi. Hiába van a pár a tökéletesen kitervelt helyen és időben, ha a hangulat nem adott éppen. Kis érzékenység a vőlegény részéről és nem lesz gond!

eljegyzés házasság szerelem párkapcsolat

Születésnapkor

Persze, biztosan van olyan nő, aki örül egy ilyen születésnapi ajándéknak, de azért elég sok a buktatója. Privátban kérik meg vagy bulin a barátai előtt? Ha felülemelkedünk azon, hogy nem túl kreatív ötlet, tételezzük fel, hogy még bizonytalan a válaszban. Olyan kényszerhelyzetbe kerül, amikor az összes barátja árgus szemmel figyeli a reakcióját, így akár még akarata ellenére is belemegy, és csak később vallja be zokogva, hogy meggondolta magát. Plusz, ha valamiért elválik a pár útja, ezentúl a születésapja erre fogja emlékeztetni hosszú évekig.

Karácsonykor

A karácsonyi lánykérés egy olyan fantáziátlanság és rizikósság, mint a születésnap, csak családdal is kombinálva a nézőközönséget, plusz, ha nem jól sül el, nemcsak a lány ünnepe, hanem az egész családé és a reménykedő vőlegényjelöltté is tropára megy. Bónusz, ilyenkor annyian eljegyződnek, hogy teljesen az érdektelenségbe fog fulladni az egész a sok másik eljegyzett nőismerős miatt.

eljegyzés házasság szerelem párkapcsolat

Más esküvőjén

Alapból jól hangzik, mindenki ott van, aki számít, szép ruhában vagytok, gyönyörű helyen, csak mondjuk ez a nap rohadtul nem másokról, hanem az ifjú párról kéne szólnia. Meg milyen kínos már csatra vágni más lagziját, mert a hölgy esetleg nemet mondott a kérésre. Se így, se amúgy nem jó ellopni a showt a friss házasok elől.

Ételbe rejtve egy étteremben vagy bárhol

Filmen lehetséges, hogy jól néz ki, de belegondoltál már? Könnyű lenyelni — ki akarja a jegyességét egy gyomormosással kezdeni — és maszatosan biztos nem fog olyan jól mutatni az a gyűrű. Ha pedig nem egy szakács az illető, akkor végkép nem értem, hogy miért kéne egy ilyen bugyuta és klisés ötletet ellopni?  

eljegyzés házasság szerelem párkapcsolat

Munkahelyen

Micsoda meglepetés hirtelen beállítani a munkahelyre egy csokor virággal és egy ragyogó gyűrűvel! Hát… vagy nem. Sokan azért nem az álomhelyen dolgoznak, nem a legjobb emlékeik fűződnek az irodájukhoz vagy egyéb létesítményhez, ahol tevékenykednek. Meg kiteregetni sem kell feltétlenül a munkahelyen a magánéletedet. Igazából, nem tudom eldönteni, hogy melyik kellemetlenebb: család és barátok előtt visszautasítani a gyűrűt vagy a főnököd és a kollégáid előtt? Kemény dió.

Plázában és társai

Pláza, bevásárlóközpont, piac, tömött tér, gyorsétterem, nyilvános mosdó egyéb igénytelen és személytelen helyen, ahol se romantikus környezet, se olyan emberek, akikkel megakarod ezt a pillanatot osztani. Volt szerencsém pár kínosan alakult plázás lánykéréses videót látnom. Mennyire jó, amikor esetleg felsül valaki és ezt idegenek fel is tudják tenni az internete, nem igaz?

eljegyzés házasság szerelem párkapcsolat
 

Random hirtelen felindulásból, akár a nyílt utcán

Épp veszekednek, és a férfi kiakarja engesztelni? (Láttam már ilyet, reggelre visszamondták az eljegyzést.) Csak hirtelen belé hasít, hogy most rögtön milyen jó ötlet lenne, és hogy örülne ennek a szíve választottja? Esetleg elsülhet jól a spontaneitás varázsa miatt, de nem mindegy, hogy a tengerparti séta vagy a Blaha aluljárójában tör rá a férfira a felismerés. Jobb néha rákészülni és átgondolni a dolgokat.

eljegyzés házasság szerelem párkapcsolat

Nem személyesen

Remélem, hogy csak rossz pletyka, hogy valaki üzenetben, telefonon, esetleg valami küldött ajándékkal felturbózva kéri meg a leányzó mancsát. Ne adj, egy jó kis Skypozás közben. Persze, a távkapcsolatok nehezek és adhatnak kivételre okot, de azért, ha nincs a pár két fele olyan messze egymástól, akkor tiszteljék már meg a nőt azzal, hogy elétérdepelnek.

Óriási kínos felirattal, amit lehetőleg az egész utca lát

Már megint csak a filmekben néz csak ki jól — vagy ott sem—, hogy elhúz egy repülőgép és kiírja az égre: Hozzám jössz feleségül? Mivel ez túl drága, ezért óriási plakáttal pótolják a romantikus gesztust. Nincs is jobb, mint a közértből hazafelé slattyogva meglátni, hogy mindenki ezt bámulja. Meg ez sem túl eredeti. Ennek már csak az a durvább változata, ha a férfi magára tetoválja a nagy kérdést…

eljegyzés házasság szerelem párkapcsolat

Igazából ez mind kukacoskodás, ha a hölgy nagyon szereti a párját, akkor úgy is igent mond neki, ha egy trágyadomb kellős közepére térdepelt le a lovagja. De azért jobb nem kísérletezni…

1 Tovább

5 dolog, amit soha ne viselj el veszekedés közben!

Egy párkapcsolatban a veszekedések elkerülhetetlenek, de vannak bizonyos határok. Ha így viselkednek veled veszekedés közben, hidd el, jobb, ha messzire menekülsz. Sőt, ha te művelsz esetleg ilyeneket, akkor pedig ne csodálkozz, ha hamar újból szingli leszel!

Ha egy pár soha nem vitatkozik, akkor ott valami gyanús. Vagy még túlzottan a rózsaszínfelhős mézesheteket élik, esetleg annyira konfliktuskerülőek, hogy inkább nem állnak bele egy problémába és sokkal hosszabb ideig emészti őket. A vita könnyen el tud fajulni veszekedéssé, de ez nem jelenti, hogy még ezzel is akkora gond lenne. Kijelenthetjük, hogy néha kifejezetten jó dolog, stressz levezető és probléma megoldás sürgető hatása van. Káros is, ha az egyik fél folyton elmenekül előle és nem lehet egy ügy végére pontot tenni. Viszont nem mindegy, hogy milyen stílusban teszitek. Nem a kiabálásra és az esetleges temperamentumosabb káromkodásokra gondolok. Persze annak is van határa, hogy mennyit üvöltözik veled a párod.

Mindenben lehet túlzásba esni, de íme, azok az esetek, amiből egy kicsi is elfogathatatlan!

  1. Agresszió
    Alapvetőnek tűnik, hogy elfogathatatlan, ha kezet emel rád vagy tör-zúz a lakásban? Pedig sokan eltűrik, és nem tesznek ellene semmit. Ráadásul nem is feltétlenül a nagyon durva bántalmazásokra kell itt gondolni. Lehet itt lökdösődni vagy egy csattanós pofonra gondolni. Sokan elbagatellizálják, pedig egy fikarcnyival sem jobb, ha egy nő ad pofont dühében. Itt nem is feltétlenül a fizikai, inkább a lelki fájdalom mértéke a számottevőbb.
     
  2. Zsarolás

Sokan egészen kicsiben kezdik, ha nem teszed meg ezt vagy azt, akkor annak bizonyos következményei lesznek című monológok. Ezek fokozása, hogy ha nem teszel eleget neki, akkor nem beszél veled, nem lesz szex, szakítotok, elköltözés, válás, többet nem láthatod a gyerekeket és így tovább egészen a megverésedig vagy megölésedig. Sőt, cseppet sem ritka, hogy öngyilkossággal fenyegetőznek.
 

  1. Érzelmi manipuláció

Kéz a kézben jár a zsarolással, de ide olyanok is beletartoznak, hogy igazságtalanul bűntudatot kelt benned, esetleg ő hergel fel téged, hogy utána a szemedre vethesse, hogy elvesztetted a béketűrésedet. Rengeteg módon próbálhat meg manipulálni téged, de összességében minidig az a végeredmény, hogy az ő hibájáról elterelődik a figyelem és te érzed magad rettenetesen borzalmasan.
 

  1. Hazudik

A hazudozás óriási probléma, remek táptalaja, hogy miért is robbanhat ki egy veszekedés vagy tudja tovább fokozni az indulatokat. Egy kegyes hazugság vagy egy kisebb füllentés még nem válóok, de minél többször és gyakrabban teszi valaki, akkor sajnos rossz ember melle vagy. Ennek külön műfaja, ha azért hazudik csak, hogy bántson téged dühében.
 

  1. Nem hallgatja meg az érveidet

Egy vita, vagy egy veszekedés érdekütközés miatt jött létre, amiből csak úgy lehet kikeveredni, ha valamilyen álláspontra juttok. Ha soha nem kíváncsi a te véleményedre, figyelmen kívül hagyja az érveidet, csak a saját igazát és sérelmeit hangoztatja, akkor bizony ennek a kapcsolatnak nincs sok jövője. Tegyél egy szívességet magadnak és hagyd ott az ilyen partnert.

Az esetleges békülés után könnyen elhalványodik, hogy mekkora probléma, ha a párod így viselkedett veled és hajlamos lehetsz megbocsátani neki. De jobb, ha elfogadod, ami egyszer megtörténik, az máskor is előfordulhat! Ha az 5 pontból minél több ismerős számodra, akkor jobb, ha minél előbb véget vetsz a helyzetnek!

0 Tovább

Milyen az ideális nő? - ByeAlex és a lehetetlen elvárásai

Ahány ember, annyi ízlés, de létezhet olyan nő, aki megfelel minden elvárásának?

Hatalmas indulatokat váltott ki ByeAlex elképzelése az ideális feleségről. Ugyanis nem érezné magát férfinak, ha nem tudná eltartani a feleségét. Ez egy szép gondolat lenne, ha nem egészítette volna ki azzal, hogy a felesége nem dolgozna, hanem a háztartással foglalkozna csak és kizárólag. Az ugyanis nem opció, hogy alkalmazott legyen. Az X-Faktor mentora így írta le a napját álmai nőjének: "Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar." Az „amit akar” rész nem teljesen állja meg a helyét, mert tovább folytatta a gondolatot. „Az a baj, hogy mindegyik többre vágyik. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert különben értéktelenek. Pedig szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték.” Ettől persze sokaknak felment a pumpa, hogy mennyire elavult nézeteket vall ByeAlex.  Mert miért ne dolgozhatna egy nő, attól, hogy ugyan el tudná tartani a férje, mégis hagyják nyugodtan kiteljesülni a munka világában.

Miért lehetetlen mégis Alex vágya? Az előbb felsorolt életmódot sokan választják, amivel nincsen semmi baj, de még a zenész is elismeri, hogy a most következő kritériumok miatt bajos, hogy valaha talál-e ilyen nőt. Ugyanis az erős nőket szereti, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Nem szereti „a bénákat meg az ingyenélőket”. Távol álljon tőlem, hogy ingyenélőnek nevezzem a háztartásbelieket, de okos, szorgalmas nők, akik nem akarnak másoktól függeni anyagilag, azok bizony az anyai és háztartásbeli kötelességek mellett szeretnek karriert is építeni.

Vegyük sorra, hogy az árnyaltság igénye nélkül milyen opciókba futhat le egy férfi, ha házasodna. Az egészet egy skálán kell elképzelni, ahol a családra és a munkára szánt idő mértéke változik személyiségtől vagy lehetőségektől függően.  

Karrierista: Nem szeretné egy pillanatra sem megcsorbítani a menetelését a kívánt cél felé, a gyerekvállalás és az otthon ténykedés pedig nem igazán a kenyere.

Karrierjét átmenetileg hanyagoló: A munkáját félreteszi pár évre, amíg babázik, de amint ez lehetséges, visszatér a munkaerő piacra és igyekszik helytállni anyaként és alkalmazottként is. Sokan ezt anyagi helyzetük miatt alakítják így, de mások képtelenek lennének otthon maradni, mert szeretnének helytállni más területeken is.

Karrierjét eldobó: Mind mentalitás, mind anyagi okok miatt ritka csoport. Talán közöttük találná meg ByeAlex az ideálját, akiknek legyen bármilyen menő állásuk, a családi otthon szépítgetése és a gyermekek nevelése miatt csapot papot otthagynak és búcsút mondanak az addig felépített élüknek.  

Örök háztartásbeli: Soha nem is dolgozott nagyon, vagy nem épített fel olyan karriert, amit kár lenne otthagyni. Mindig is főállású anyukaként képzelte el magát, akinek a birodalma a kerítésen belül van.

Fordított sorrendű: Fiatalon alapít családot, megfordítja a sorrendet, és csak amikor a gyerekek nagyobbak, akkor veti bele magát az önmegvalósításba. Nehéz a későn kezdőknek, de sohasem lehetetlen!

Szuperanyuka: Mindent kézben tart, elintézi a takarítást, mosást, főzést, gyereknevelést és mellette egy pillanatra sem csuklott meg a karrierje, mert szinte le sem állt a munkával. Ezerrel pörögnek és egy másodpercnyi szusszanásuk sincsen.

Hogy melyik típusú nő a legideálisabb? Azt mindenki maga döntse el, csak ne erőltesse rá ezt a potenciális hölgyre egy férfi sem, ha ő nem ért egyet vele. Mert, ha csak a férfi elképzelései szerint él, akkor mindegy, hogy mit választanak neki, nem lesz boldog.

0 Tovább

A férfiak képtelenek a hűségre? - Rippel Feri és a monogámia

Az emberiség valóban alkalmatlan a monogámiára? Lehet, hogy te sem vagy olyan hűséges, mint hitted?

Rippel Feri úgy vélekedett nemrég, hogy az emberi faj nem monogám, nincs örök hűség. De nem mindegy milyen hűségről beszélünk! Valaki lehet a családja felé és érzelmileg is lojális, de ahogy a híres artista fogalmazott, egy párkapcsolatban nem lehet kordában tartani a kígyót, ha a férfiakról van szó. Azt engedjük el, hogy a metafora nőkkel elég groteszkül hangzana.

Több érdekes kérdést is felvetett ezt a gondolatmenet. A monogámiát és örök hűséget úgy tekintjük, hogy egész életünkben egy emberrel vagyunk, akihez mind fizikálisan és érzelmileg is hűek maradunk? Mert így valóban igen kicsi a valószínűsége. Mármint, ez két emberen múlik: ha az egyik fél hoppon marad, de kitartóan várná a másik visszatérését, testét és érzelmeit feláldozva a reménynek… hát, nagyon sok magányos és szomorú ember lenne. Néha muszáj tovább lépni.

A reálisabb, hogy életünk adott szakaszában egy emberrel vagyunk kapcsolatban, és amíg annak a kapcsolatnak nem szakad vége, addig a kígyó a helyén marad, hovatovább vendég kígyók sincsenek a hölgyek fészkében. Az örök hűség, pedig úgy tud létrejönni, hogy ennek a párkapcsolatnak a halál vet véget, nem pedig egy könnyes búcsúzás vagy kiadós ordibálás.

hűség monogámia Rippel Feri párkapcsolat megcsalás

Érzelmi hűség

Lépjünk a következő szintre! Rippel szerint az érzelmi hűségre képesek férfiak és nők is egyaránt. Ezzel nem is vitatkoznék, de kérdem én, mit ér az az érzelmi hűség, ahol belefér, ha mellette félredug a párunk? Ne siessünk ennyire előre a szaftosabb részekhez, inkább vizsgáljuk meg, hogy mikortól már érzelmi megcsalás a dolog! Lehet te magad is elkövetted már párszor. Nehéz az érzéseket kontrolálni, egy fellángolás vagy szerelembeesés ellen nehéz tenni. Megkockáztatom néha csak olaj a tűzre, ha valaki nagyon kapálódzni kezd, hogy ne érezzen többet a másik iránt. Nézzük a gyanús jeleket, amelyek érzelmi félrekacsintásra utalnak! (Megjegyzem, ezekből nagyon könnyen tud valódi félrekufircolás is kialakulni.)

  • Fantáziálgatás: Nem csak pár kósza tisztességtelen gondolatra utalok, amikor elgondolkozol, vajon mikre képes a másik a paplan alatt! Régen rossz, ha elkalandozol, milyen is lenne vele párkapcsolatban lenni, közös programokat csinálni. Arról már ne is beszéljünk, ha odáig fajult a helyzet, hogy a közös gyerekek szemszínén filozofálgatsz!
     
  • Előtérbe helyezed a párod elé: Ha valami fontos dolog történik, akkor neki előbb újságolod el, mint a párodnak? Vele szívesebben osztod meg a gondjaidat, félelmeidet, örömödet? Nem azt mondom, van, amit sokan csak a legjobb barátjuknak mesélnek el, de ha mindig háttérbe szorul a párod és esetleg be is jön picit az illető, akinek szívesebben mesélsz… Szóval érted.
     
  • Izgatottság: Izgulsz, ha találkoztok, felvillanyoz a közelsége? Több időt töltenél vele, mint illene? Mellette közel sem találod annyira érdekesnek már a párodat? Kár folytatni a sort.

    hűség monogámia Rippel Feri párkapcsolat megcsalás

Fizikai hűség

Itt jön az igazi feketeleves! Rippel Feri meglátása szerint ilyesmire a férfiak képtelenek. Ez van, bele kell törődni, hogy a kígyó az arra tekereg, amerre lát a fél szemével. Meggyőződésem pedig, hogy mind a nők és a férfiak terén is van pro és kontra példa. Az, hogy a férfiak képtelenek a hűségre, olyan általánosítás, mintha azt mondanám, hogy a nők képtelenek nem pletykálni. Gyakori, de azért nem mindenki ilyen. Az indokokról itt bővebben olvashatsz, hogy miért történhet meg veled is ilyesmi. Nem lesz nagy újdonság, de nézzük a klasszikus megcsalás szintjeit!

  • Tapperolás: Meglepően sok ember nézi el, de azért nem kellemes látni, ha más pasi karját simogatja az asszony, vagy a kedves urak kedélyesen rácsapnak egy másik hölgy tomporára!
     
  • Csókolózás: Elég necces már, néha több érzelem is szorulhat egy vad csókba, amit nem hagynak szexé kibontakozni a józanész miatt, mint egy jelentéktelen gyors döngölésbe! De még ezt is viszonylag könnyebben elnézik a partnerek. „Hiszen csak egy csók volt, semmi több!”
     
  • Orális örömök: Döbbenetes, de még ezt is könnyebben lenyelik… Izé, megbocsátják, ha csak letérdelt valami rosszéletű perszóna a férfi elé. Az urak már nem ilyen elnézőek, ha a nőstényük rossz pélóra bukott rá a buli hevében vagy terpesztett be egy lelkes… hagyjuk is. Megint csak ezek a fránya nemi diszkriminációk.
     
  • Szex: A megcsalás non plusz ultrája, aminél már csak az rosszabb, ha nemcsak egyszerű testi vágyból, hanem érzelmek miatt történik meg. Kár ragozni, van, aki ezt is megbocsátja.

Hogy melyik a rosszabb, amikor érzelmileg, vagy ha fizikailag csal meg a párunk, nehéz kérdés. Abban egyetérthetünk, az a legborzalmasabb, amikor egyszerre mind a kettő módon árult el a másik felünk.

1 Tovább
«
12

aktualprolitika

blogavatar

Aktuális közéleti és bulvár gondolatok kicsit másképpen